Groenteplanten van topkwaliteit

LV Plant is gespecialiseerd in de opkweek van plantmateriaal voor vruchtgroente zoals tomaten-, paprika- en aubergineplanten.

Toegewijd, vakkundig, kwaliteit gericht

Wij zijn LV Plant, gespecialiseerd in de opkweek van groenteplanten zoals tomaten-, paprika- en aubergineplanten. In de winterperiode richt onze kwekerij en ons team zich geheel op de opkweek van groenteplanten voor de voedingstuinbouw.

De basis van onze productie begint bij de wensen van de klant, waarbij plantspecificaties en aanleverplanning cruciaal zijn voor een succesvolle start. In ons productieproces zijn deze klantwensen continu leidend, deze focus zorgt dat wij de basis leggen voor een topproduct.

Ons toegewijde team, de moderne kwekerij en het vakmanschap van onze specialisten stelt ons in staat om een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig product af te leveren. Daarmee is een groenteteler klaar om een goede start van het teeltseizoen te maken.

Kwaliteit

Wij doen geen concessies aan kwaliteit! Met de afnemers van de groenteplanten spreken wij de eisen waar de plant aan moet voldoen vooraf goed door (zoals grootte, bloeistadia, belichtingsregime, ect). Gedurende het opkweekproces wordt de klant regelmatig van een update voorzien en worden keuzes besproken.

Bovendien hanteren wij een streng hygiëneprotocol, zowel voor onze medewerkers als de materialen waarmee we werken.

Wij zijn MPS-ABC, MPS-GAP, MPS-SQ en Planet Proof gecertificeerd.

Vilosa zet zich in voor duurzaamheid in alle aspecten van haar activiteiten. Van het verantwoord sourcen van materialen tot het minimaliseren van afval, wij geven prioriteit aan milieubehoud. Onze producten zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, zodat ze niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Sluit je aan bij ons op onze reis naar een duurzamere toekomst met Vilosa.

Bekijk onze interactieve afbeelding hieronder om meer te ontdekken over onze successen op het gebied van duurzaamheid en hoe we werken aan een groenere toekomst

Opkweek groenteplanten

Aubergineplanten

Tomatenplanten

Paprikaplanten

Vragen?
Geef ons
een belletje.